Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال باوجود شیوع ویروس کرونا برنامه بسیاری از هیئت‌ها در راستای خدمت‌رسانی به مردم محروم تغییر پیدا کرد به‌طوری‌که در این میدان جهادی بی‌نظیر را به نمایش گذاشتند تا با همدلی و همراهی هم بر این ویروس غلبه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، یکی از اهداف راه‌اندازی هیئات مذهبی در مساجد و محلات آموزش، تمرین و پیاده‌سازی مکتب اهل‌بیت (ع) در مسیر حرکت جامعه است؛ مکتبی که سراسر ایثار، احسان، مواسات، نوع‌دوستی و همدلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امسال باوجود شیوع ویروس کرونا برنامه بسیاری از هیئت‌ها در راستای حفظ جان و سلامت مردم محروم تغییر کرد، ضدعفونی محلات، تولید ماسک و تهیه مواد خوراکی ازجمله آب‌میوه برای بیماران و کادر درمان، توزیع مواد ضدعفونی‌کننده و بهداشتی بین مردم، برگزاری مراسمات با رعایت شیوه‌نامه بهداشتی و تهیه کمک‌های مومنانه در فهرست برنامه‌های اجرایی و مهم هیئت‌ها ثبت شد.

سیده طاهره موسوی، مسئول هیئت محبین ام الحسنین (ع) خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرافلاک اظهار داشت: سال‌های گذشته تمام مناسبت‌های مذهبی ازجمله ۶۰ روز ماه محرم و صفر مراسم سوگواری امام حسین (ع) در حسینیه با حضور جوانان برگزار می‌شد، امسال یا وجود کرونا ضمن برگزاری مراسمات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اقدامات جهادی، خدماتی در اولویت برنامه‌های هیئت قرار گرفت.

 

وی با اشاره به تهیه و توزیع جهیزیه بین نوعروسان بی‌بضاعت افزود: از ابتدای کرونا با تلاش بانوان جهادی هیئت بیش از ۲۳ هزار ماسک برای مردم و کادر درمان دوخته شد و بیش از ۱۵۰ میلیون ریال بسته‌های کمک مومنانه در قالب طرح احسان و هم‌دلی بین خانواده‌های مستضعف شناسایی‌شده در حاشیه شهر و روستاها توزیع کردیم.

موسوی بابیان این‌که فرصت خدمت به مردم عطای رزق از جانب خداوند به بنده‌اش است و باید از این زمان را غنیمت شمرد، عنوان کرد: کار برای اهل‌بیت (ع) خستگی نداشته از طرفی انقلابی بودن و انقلابی ماندن هزینه دارد، ممکن است در این مسیر سنگ‌اندازی هم وجود داشته باشد اما آنچه برای ما لذت‌بخش است مشاهده تغییر رفتار آن دختر جوانی است که با شرکت در برنامه‌های هیئت و محب اهل‌بیت (ع) شدن زمینه تحول در زندگی او فراهم می‌شود.

 

مدرس دانشگاه معارف اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در فضای مجازی تهاجم فرهنگی به معنای واقعی را می‌بینیم، دشمن ازهرجهت می‌خواهد جوانان ما را از معنویت و اسلام و قران جدا کند چراکه مسیر درست زندگی از طریق قران و اسلام است و هیئات نسبت به آگاهی و کمک به جوانان در انتخاب مسیر درست زندگی‌شان نقشی مهم ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • مسیر اصلی جاده صالح آباد- تربت جام مسدود شده است
  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • شهیدان راهنمایان جامعه محسوب می‌شوند
  • مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم